Σελίδες


Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Συνέδριο: Εκπαίδευση και Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων

Διοργάνωση: Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής - Τμήμα Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου San Diego της Καλιφόρνιας - Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) 24-26 Ιουνίου 2011, Θεσσαλονίκη
Την εποχή της αστάθειας, της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που διανύουμε συνειδητοποιούμε ότι δεν υπάρχουν μεμονωμένες λύσεις στα πολυδιάστατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες. Η σημερινή κατάσταση αποκαλύπτει ακόμα περισσότερο την κοινωνική ανισότητα τοποθετώντας τον αποκλεισμό στο κέντρο της σύγχρονης κρίσης. Είναι ανάγκη οι οργανισμοί κοινωνικής μέριμνας και η ακαδημαϊκή κοινότητα να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση του αποκλεισμού και την ενίσχυση της ευρωπαϊκής παράδοσης για ανοιχτό διάλογο, δημοκρατία και ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση και την ένταξη όλων των κοινωνικών ομάδων.
Το Διεθνές Συνέδριο για την «Εκπαίδευση και Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» σε συνδυασμό με την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου 2011) αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να μοιραστούμε τις αξίες μας και να προωθήσουμε το δικαίωμα όλων για εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη. 

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: